GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Először is az, hogy személyesen találkozzunk és egy kávé/tea mellett megismerjük egymást. Ti a stílusomat, én pedig az elképzeléseteket és elvárásaitokat az esküvői fényképeitekről. Ha minden klappol, akkor a szerződés megkötésével tudjátok a dátumot lefoglalni.

A választott csomagtól, az esküvő hosszától és az eseményektől függően általában 300-800 de akár (kreatív fotózással együtt) 1000 darab fotó is készülhet.

A munka nagyobbik része az esküvő után kezdődik, a képek igényes kidolgozásához idő kell. Általában 15 munkanapon belül kapjátok meg tőlem az összes fényképet.

Az esküvőtök napján rögzítem a legszebb és legérzelmesebb pillanatokat, melyekből egy érzelemdús 4-6 perc hosszúságú, mozifilm minőségű highlights filmet készítek és adok át Nektek.

A készülődést, a dekorációt, a ceremóniát, kreatív snitteket, a fogadás főbb eseményeit, az esküvő vendégeit, a tortavágást, a lakodalmat és minden más gyönyörű pillanatot, ami a Ti napotokon történik.

A filmvágás időigényesebb feladat a fényképek utómunkájánál. Általában 20-30 munkanapon belül készül el teljesen.

Az igényeitektől függ. A legtöbb esküvőn a torta felszolgálásáig vagyok jelen, ugyanis addigra lezajlik az összes fontos programpont és a mulató vendégekről, táncról is rengeteg jó fotó gyűlik össze addigra. Ha előre megállapodunk, akkor szívesen maradok azonban az éjféli táncig/átöltözésig is.

Két évet éltem Ausztriában, dolgoztam az ENSZ-ben is. A különböző nemzetekkel való összhangot szinte mindig egyből megtalálom. Aktívan beszélek angolul és németül is illetve hamarosan spanyolul.

Egyáltalán nem. Ti csak élvezzétek a Nagy Napotokat, én pedig megörökítem azt. Nem szeretem a rigid, kényszerített pillanatokat.


Technikai kérdések

Igen, van. Amennyiben igényt tartotok rá, ketten is végig tudjuk kísérni a Nagy Napotokat.

Egy fontos momentumot egyszerre vagy fotózni, vagy filmezni lehet. Ha fotót és filmet is szeretnétek, úgy minden esetben két vagy több személy jelenlétét javaslom.

Ilyenkor csapatban vagyunk jelen az esküvőtökön. Mia (a kedves kolleginám és olykor a jobb kezem) fotósként, én pedig filmesként.

Természetesen van, soha el nem indulnék nélküle esküvőre. Profi Nikon és Sony eszközökkel dolgozom és vázból, objektívekből, vakuból mind viszek magammal tartalékot.